stap_1.png

 

INSCHRIJVEN

Je kunt je inschrijven voor een woning. Op het inschrijfformulier geef je je voorkeur op voor één of meerdere woningen. 

stap_2.png

Verkoopgesprek 

Het verkoopgesprek heb je met Manon Schotman van Kalliste. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over het verdere traject. 

Voor dit gesprek adviseren wij je om je financiële mogelijkheden te bespreken met onze projectadviseur Fundament Financieel Advies of een andere adviseur. Een (positief) advies is namelijk bepalend voor of er al dan niet een koopovereenkomst  kan worden gesloten voor de woning van je keuze.

stap_3.png

Optieperiode

5 dagen na uw verkoopgesprek

Je neemt alle informatie van het verkoopgesprek mee naar huis en bekijkt thuis rustig nog eens alle informatie. Vervolgens laat je binnen 5 werkdagen weten of je tot aankoop van de woning over wilt gaan. Als je dit niet wenst, dan gaan wij over tot het toewijzen van de woning aan een andere kandidaat.

stap_4.png

Een feestelijk moment

5 dagen na afloop optieperiode

Nadat je hebt aangegeven dat je de koop- en aannemingsovereenkomst (KO en AO) wilt tekenen, wordt er door ons binnen 5 werkdagen een tekenafspraak ingepland, mits je kunt aantonen dat je de woning kunt financieren. De ontbindende voorwaarde van financiering loopt 2 maanden na het tekenen van de KO af. Dit is de periode die je hebt om de financiering te regelen. Als dit lukt is de aankoop van je droomwoning een feit!

Contactpersoon

1
Manon Schotman
Projectontwikkelaar
088 - 100 9500

Bel mij terug

Volg ons op Facebook

Om de voortgang van "Hart van Hoogvliet" stap voor stap te volgen geven wij regelmatig updates via Facebook.

logo_kalliste_blauw.png