icon_begeleider.png

De kopersbegeleider

Om ervoor te zorgen dat al je wensen tijdens de bouw goed verwerkt worden, is de kopersbegeleider jouw aanspreekpunt vanuit de aannemer. Na aankoop van de woning word je uitgenodigd voor een gesprek. De kopersbegeleider verwerkt het gekozen meer- en minderwerk en jouw individuele woonwensen.

icon_keuken.png

Keuze van de keuken

De keuken zit niet in de standaardlevering van de woning. Voor het project Hart van Hoogvliet zijn door Bruynzeel drie aanbiedingskeukens uitgewerkt. Tijdens een afspraak bij de showroom van Bruynzeel te Spijkenisse is er alle tijd om je wensen te bespreken. Neem de kopersmap mee, dan heb je alle gegevens bij de hand. Wanneer je liever een andere leverancier benadert, ben je daar geheel vrij in. Wanneer je de juiste gegevens doorgeeft aan de kopersbegeleider, zorgen wij ervoor dat de benodigde aansluitpunten bij de oplevering van de woning op de juiste plaats zijn aangebracht.

icon_badkamer.png

Keuze van sanitair en tegels

De badkamer en het toilet worden voorzien van tegels en sanitair. Omdat smaken verschillen is het mogelijk om andere keuzes te maken qua sanitair en tegelwerk. De kopersbegeleider legt uit hoe dit traject in zijn werk gaat. 

icon_notaris.png

Officiële papieren

Zodra alle ontbindende- en opschortende voorwaarden uit de koop- en aannemingsovereenkomst zijn vervuld, word je uitgenodigd om naar de notaris te gaan. Bij de notaris wordt de koopovereenkomst omgezet in een leveringsakte en ben je na ondertekening officieel eigenaar van de woning. Tevens wordt nu het gronddeel volgens de koopovereenkomst vanuit de hypotheek betaald. Daarna zal er op korte termijn worden gestart met de bouw van je huis.

icon_kijkdagen.png

Je huis in aanbouw bekijken

Tijdens de bouw word je een aantal keer uitgenodigd om op de bouwplaats te komen kijken hoe ver de aannemer is met de bouw van je woning. Je kunt dan ook leveranciers meenemen, zodat zij alles ter plaatse kunnen inmeten. Zo krijgen de gordijnen de juiste maat en past de keuken precies zoals je hem bedacht hebt. 

icon_beoordeling.png

Stap 1 van de oplevering

De oplevering van het appartement gebeurt in twee stappen. Ongeveer twee weken voor de officiële oplevering nodigt de aannemer je uit voor de eerste beoordeling. Bij deze beoordeling wordt samen met jou bekeken of de woning technisch en kwalitatief in orde is.

icon_oplevering.png

Stap 2 van de oplevering

Bij de definitieve oplevering bekijk je kritisch of je woning naar wens is. Dit kun je samen met een expert van Vereniging Eigen Huis (VEH) doen. Wij staan achter de kwaliteit van onze huizen, daarom kun je de kosten voor deze adviseur bij ons declareren door middel van het declaratieformulier VEH, welke in de kopersmap zit. Aan het einde van de oplevering ontvang je de sleutels van je nieuwe huis!

Contactpersoon

1
Manon Schotman
Projectontwikkelaar
088 - 100 9500

Bel mij terug

Volg ons op Facebook

Om de voortgang van "Hart van Hoogvliet" stap voor stap te volgen geven wij regelmatig updates via Facebook.

logo_kalliste_blauw.png