Woningen opgeleverd

Geplaatst op 8 feb. 2021

Deze week zijn de 16 woningen van Hart van Hoogvliet opgeleverd. De trotse en zichtbaar blije kopers namen met plezier de sleutels van hun woning in ontvangst.

Voorjaar 2020 is de bouw gestart met het slopen van de leegstaande kerk en pastorie. Vervolgens is, ondanks de beperking voor wat betreft COVID-19, toch op verantwoorde wijze in een onafgebroken tempo door BM van Houwelingen doorgebouwd aan de gasloze woningen.

De woningen hebben een fraaie architectuur ontworpen door Joris van Hoyt van Hoyt Architecten. Joris heeft moderne woningen ontworpen, waarin het onder andere mogelijk is om de gevel naar eigen inzicht en wens van de toekomstige bewoners in te delen: een belangrijk beeldbepalend concept voor de architectuur. Als je nu door het plan loopt zie je goed de verschillende keuzes die kopers hierin hebben gemaakt.

Zoals gezegd kon de bouw gelukkig doorgaan, maar heeft Kalliste wel tot twee maal moeten besluiten om vanwege COVID-19 een start bouw evenement te annuleren. Heel jammer natuurlijk. Om toch aandacht te geven aan de bijzondere gebeurtenis van het bouwen van een woning zal Kalliste komende zomer een 1e Hart van Hoogvliet zomer BBQ organiseren.

Contactpersoon

1
Jeroen Suijkerbuijk
Projectontwikkelaar
088 - 100 9500

Bel mij terug

Volg ons op Facebook

Om de voortgang van "Hart van Hoogvliet" stap voor stap te volgen geven wij regelmatigĀ updates via Facebook.

logo_kalliste_blauw.png